Voksy Master Admin
Broj poruka : 679 Godina : 34 Lokacija : Srbija, Beograd, Banjica Datum upisa : 30.01.2008
| Naslov: Osmeh....... Pet Mar 21, 2008 11:34 am | |
| Osmeh ne kosta nista a znaci mnogo. On obogacuje one koji ga primaju, a ne osiromasuje one koji ga daju. Traje trenutak,ali secanje na njega je ponekad i vecno. Nije niko dovoljno bogat da bi ga propustio, niti je tako los da ga ne zasluzuje. On cini ljude srecnim, olaksava im rad a ocevidan je znak prijateljstva. Daje odmor onima koji su umorni, obeshrabrenima vraca hrabrost. On se ne moze ni kupiti, ni pozajmiti,ni ukrasti, jer je to nesto sto nema vrednosti, osim onda kad se daje. I ako nekad sretnete osobu koja nema vise osmeha,budite velikodusni, dajte joj svoj, jer niko,niko ne oseca takvu potrebu za osmehom, kao oni koji nemogu da ga daju drugima.
Da li ste nekad osetili veliku potrebu za smehom i za nekom osobom koja bi vama vratila osmeh na lice? Ja se trudim da svima pruzim zadovoljsto smejanja jer je to jedino nevino zadovoljstvo koje se moze pruziti... Kakva je situacija sa vama? Koja je to osoba koja vas uvek nasmeje? Pisite o bilo cemu vezanom za osmeh a da to nije neki vic.... | |
|
mali genije Redovan clan
Broj poruka : 131 Godina : 35 Lokacija : Subotica, Srbija Datum upisa : 24.03.2008
| Naslov: Re: Osmeh....... Pon Mar 24, 2008 3:21 pm | |
| Uvek mogu da nasmejem osobu pored mene, jer sam ja uvek | |
|