| Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Lord_Mimex U Prolazu
Broj poruka : 38 Godina : 32 Datum upisa : 22.03.2008
| Naslov: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Sub Mar 22, 2008 3:03 am | |
| E sad da vidim ko zna najbolje viceve... | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| |
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:54 pm | |
| PRIMI ME!
Kaze Crnogorac plavusi:
-Citava Crna Gora je primila evro,a ti neces mojih 20 centi… | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:54 pm | |
| Cudi se mladi Crnogorac: Nikako ne mogu da zamislim kako su naši dedovi mogli da žive bez svjetla, televizora, kola i mobilnog? Odgovora mu otac: Pa i nijesu mogli. Vidu li, avetinjo, da su svi pomrli? | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:55 pm | |
| Trkaju se crnogorac i bosanac na 2 metra... Ishod trke: Crnogorac odusto', a bosanac zaluto' | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:56 pm | |
| Takmicili se bosanac hrvat i crnogorac tko ce da nakupi vise puzeva.Ide bosanac ,nakupio punu vrecu,hrvat nosi dvije, crnogorca nadju ispod drveta .Sta radis covjece? A cuti coce dok se ja sage ,zvijerka utece. | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:56 pm | |
| Kako crnogorci prave put? Naprave 10km i stave znak ITD!!! | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:57 pm | |
| Zasto crnogorac sjedi na pragu i place??? Sjeo na ekser pa mu mrsko ustati! | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:57 pm | |
| Leze dva crnogorca ispod lipe. -Milaneee!!! -Oooo??!! -Jel mi otkopcan slic??? -Nije vala!!! -E,jebi ga,onda cu pišat sutra!!! | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:58 pm | |
| Navalo crnogorac da se zeni, te rece caletu da mu nade zenu. Ide cale drugi dan i vodi Slovenku. Prvu noc, odvede crnogorac nju u sobu, skide se, i pokaza dole: -"Zeno, sta je ovo...?" -"Pa... Kita..." -"Mars kurvetino jedna bezobrezna..." i tako on nju istjera. Ide cale drugi dan i vodi Hrvatizu. Opet ista prica: -"Zeno, sta je ovo...?" -"valjda je k***..." -"Mars brezobraznice jedna..." i istjera on i nju. Kad ide cale treci dan i vodi Bosanku. Opet ista stvar, oni navece sami: -"Sta je ovo, zeno?" -"Neznam..." -Kako neznas...?" -Pa neznam..." -Eto vidis kako si mi ti postena i kulturna. Vidis zeno, ovo ti je k***..." Kao ona sva zacudenja: -"To k***...? Pa to kurca ni vidjelo nije..." | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 7:58 pm | |
| Kako crnogorac dr**? Napravi rupu u zemlju i ceka zemljotres ! | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 8:00 pm | |
| Uhvatio crnogorac zlatnu ribicu. Riba: "Pusti me ispunicu ti tri zelje" "Dobro, prva je da mi stvoris junackoga konja". Puffff, junacki konj! "Druga je da mi stvoris junacko odijelo" Puffff, junacko odijelo! "Treca je da mi stvoris zabu" "Stvoricu",rece riba, "ali mogu li znati zasto zabu?" Kako jadna ne znas, a ko ce da zbori konju: "Ck, Ck, Ck..." | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 8:00 pm | |
| Zasto crnogorac ima dva kamena pored kreveta?? Jedan da ugasi svjetlo kad legne a drui da provjeri jeli prozor zatvoren!!!! | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Lezi Crnogorac ispod drveta i odjednom vikne zeni: "Zeno! Ima li seruma kod kuce?" Zene odgovori: "A sto jado moj da te nije ujela zmije?" "Nije, al' evo je, priblizava se!" | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 8:01 pm | |
| Tone brod. Japanac uznemireno hoda gore-dole a Crnogorac mirno sjedi. "Sta da radimo?", zavapi Japanac. "Oca ti j***m japanskog, vi bi samo nesto da radite | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 8:01 pm | |
| Kopaju Mujo i Haso nekakav kanal. Kopa Mujo, a par metara za njim Haso odmah zatrpava. Tek naiđe neki čovek, pa začuđeno zapita:
- Šta radite to ljudi, pa to
nema logike?
Ima logike - odgovori Haso, al' nema Ibre da postavlja cijevi!!! | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 8:02 pm | |
| Došao Japanac u Sarajevo i kolege ga vodale okolo pa najzad stigli i do akvarijuma. Stoji Japanac, gleda ribe, onda pogleda udesno a sve ribe se okrenu udesno. On pogleda ulevo, sve ribe se okrenu ulevo i tako redom.
- Šta to bolan radiš, pita Mujo.
- To je Tao, veština kojom
čovek, zahvaljujući svom nadmoćnom umu, gospodari nižim vrstama, kaže ponosno Japanac.
Svidi se to Muji pa počne da navaljuje da nauče i njega. Najzad mu Japanac objasni da se treba koncentrisati na ribe, pustiti da snaga vašeg uma ovlada njihovim i da se rezultati vrlo brzo postižu. Vrati se Japanac posle pola sata a ono Mujo stoji pred akvarijumom, blene u njega, ne trepće i lagano otvara i zatvara usta... | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 8:03 pm | |
| Beže Haso i Mujo iz zemlje. Stigli noću na granicu, kad ono tamo graničar čuva stražu. Slušaj, kaže Haso, ja ću prvi da pređem, a ti posle idi za mnom i ponavljaj sve što ja radim. Krene Haso, šunja se od žbuna do žbuna... ...ssssss ... ssssss.. krc!... ssss... krc.... krc.. sss...
- Stoj! Ko ide? Viče graničar.
..sss. AV! AV! AV! GRRRRR!.. AV! AV! sssss... sss. krc krc...sss Vidi Mujo da je Haso prošao, pa krene i on... ...ssssss ... ssssss.. krc!... ssss... krc.... krc.. sss...
- Stoj! Ko ide? Viče graničar.
- Ide drugi ker!
| |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 8:04 pm | |
| Bili crnogorac, bosanac i srbin zajedno u zatvoru i dogovore se da pobjegnu. Ako ih slucajno opazi nocni cuvar dogovore se oni da imitiraju neku zivotinju. Prvi ti ide srbin i opazi ga cuvar kad ce njemu srbin vof vof i tako srbin prodje. Sledeci ide bosanac i isto tako opaziga cuvar kaze mu da stane i bosanac kaze mjauuu mjauuu i prodje i on. Kad ide crnogorac i cuvar pita stani koje a crnogorac veli: -TIGAR ODJE | |
|
| |
Lord_Mimex U Prolazu
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... Uto Mar 25, 2008 8:08 pm | |
| Bio bosanac,amerikanac i rus.Oni isli sa avionom za pare da prepoznaju svako svoju zemlju.Otvori prozor i rekne "Rusija",pita ga pilot kako znades,pipno vrh crkve u Moskvi.Dobro,sad amerikanac i kaze"Amerika".kako znas,pita ga pilot,pipno vrh zgade u New Yorku.Dobro sad dodze bosanac pa kaze "Bosna",kako znades,kad ja ispruzih ruku nestade mi sat sa ruke. | |
|
| |
Sloobo U Prolazu
Broj poruka : 44 Godina : 30 Lokacija : Bijeljina,RS Datum upisa : 17.04.2008
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... | |
| |
|
| |
| Ispricajte nam vic... Da se i mi nasmejemo... | |